Din sikkerhed

I henhold til autorisationsloven for VVS firmaer kvalitetssikrer vi vores arbejde, vores kvalitetssikringssystem hedder  Q-kontrol, og opdateres løbende.

Hvert andet år får vi et kontrolbesøg, hvor vores procedurer efterses og kontroleres. Sidst vi blev godkendt var i September 2017, hvor vi blev godkendt i bedste kategori.

Vi er medlem af Arbejdsgiverne, herunder kan du læse om den sikkerhed det giver dig som kunde.


Vores kvalitetssystem
ArbQkontrol

Håndværker Garanti

Virksomheder der er medlem af Arbejdsgiverne er omfattet af Håndværkergaranti, når de arbejder for private forbrugere. Håndværker-garantien sikrer, at en privat kunde, som indbringer en sag for Håndværkets Ankenævn og får medhold, får rettet det fejlbehæftede arbejde.

 1. Håndværker Garanti dækker op til kr. 150.000,- inkl. moms
   
 2. Håndværker Garanti dækker ved virksomhedsophør
  Hvis virksomheden, der har lavet arbejdet skulle ophøre eller gå konkurs, er du stadig sikret. Får du medhold i din sag, udføres arbejdet af en anden virksomhed under ordningen.
 3. Håndværker Garanti er uvildig
  Håndværkets Ankenævn er sammensat af repræsentanter for både forbrugere og virksomheder. En dommer er upartisk formand for nævnet.
 4. Hurtig udbedring af fejlen
  Hvis Håndværkets Ankenævn har givet dig medhold i din sag er der normalt en frist på 30 dage for virksomheden til at udbedre problemet.