Luft/Vand Varmepumpe - Varmepumper

Illustration af Varmepumpe i et hus. Varmepumper i Varde, Kolding, Esbjerg, Vejle, Vejen og Billund

Med en luft/vand varmepumpe får du en energieffektiv og grøn totalløsning, som opvarmer både boligen og det varme vand. Denne varmepumpe henter den indirekte solvarme i udeluften, som bruges til at opvarme boligen og brugsvandet. Augustin Smede & VVS monterer Vølund varmepumper. Med Danmarks længste erfaring indenfor varmepumper er Vølund garant for en driftssikker varmepumpe af højeste kvalitet.

Med en varmepumpe har du udsigt til en lavere varmeregning, da du sparer op til 50% på varmeregningen i forhold til oliefyr og naturgas.

Samtidig gør du med en varmepumpe også en positiv forskel for klimaet. En varmepumpe er et grønt energianlæg, som sparer på energien og dermed udleder mindre CO2, i forhold til for eksempel et oliefyr og naturgas. Dermed er varmepumpen også en af de mest miljøvenlige varmeløsninger, du kan vælge.

Augustin Smede & VVS er som VE-godkendt installatør din hjælp igennem hele processen. Vi hjælper dig med at finde den rigtige varmepumpeløsning, med at dimensionere varmepumpeanlægget og lave de nødvendige energiberegninger. På denne måde sikres du et sikkert og stabilt varmepumpeanlæg, hvor du ikke mangler varmt vand eller varme i huset.

Augustin Smede og VVS, hjælper
med stor besparelser på varmeregningen med en luft/vand varmepumpe

Billede af Sandersvig camping der har fået varmepumper. Luft varmepumpe leverer vi i Vejle, Vejen, Esbjerg, Kolding, Varde og Billund.På Sandersvig Camping har Augustin Smede og VVS udskiftet oliefyret med fem store varmepumper, der skærer 130.000 kr. af varmeregningen.

I det 800 kvm. store tropebadeland på Sandersvig Camping nord for Haderslev, er lufttemperaturen altid 31 grader, mens vandet er behagelige 28 grader varmt, og det hele varmes op af ... luft. Det sker ved hjælp af fem store luft/vand varmepumper, der omdanner den energi, som er i luften omkring os, til varmt vand i radiatorer og vandhaner på hele campingpladsen.

Enorme besparelser
De fem varmepumper er fra Vølund Varmeteknik og installeret af Augustin Smede og VVS i Hovborg nær Vejen, som siden 1998 har forhandlet Vølund-varmepumper. Firmaets medarbejdere er uddannede energihåndværkere med speciale i CO2-nedsættelser og kontante besparelser for kunderne.

- Nu har anlægget kørt et års tid, og vi kan se, at vi sparer omkring 130.000 kr. om året i forhold til tiden med oliefyr. Det er cirka halv pris, fortæller Johannes Holst, ejer af Sandersvig Camping.

Investeringen i de fem varmepumper og en 3.000 l buffertank til at akkumulere det varme vand i har kostet i omegnen af 500.000 kr. De penge er tjent hjem i løbet af fire-fem år, og med en forventet levetid på anlægget på mindst tyve år er det en ganske fornuftig investering, mener campingpladsejeren.

Løber aldrig tør
Varmepumperne står diskret gemt af vejen på taget af campingpladsens administrationsbygning. Her suger de luft ind og omdanner luftens kalorier til varmt vand. Princippet er det samme som i et køleskab - blot omvendt. Ud over at varmepumperne aldrig risikerer at løbe tør – i modsætning til en olietank – har de yderligere den fordel, at de ikke udleder CO2.

- Det passer sig selv. Alt er automatisk, og varmepumperne sørger selv for at producere den energi, der er brug for, både til tropebadelandet og pladsens fire servicebygninger med familierum, køkkener, toiletter og badefaciliteter, forklarer Rune Augustin fra Augustin Smede og VVS. Han suppleres af campingpladsejeren:

- God service og faciliteter af høj standard til en fornuftig pris er altafgørende for at drive en plads med tilfredse gæster. Og vi kan jo se, at smilene er store her, slutter Johannes Holst - ligeledes med et lille smil om læberne.

Billede af en luft/vand varmepumpe. Varmepumper i Kolding, esbjerg, vejle, vejen, varde og BillundFem 20 kW luft-til-vand Vølund varmepumper har halveret varmeregningen hos Sandersvig Camping.

Her ses Rune Augustin (t.v.) fra
Augustin Smede og VVS sammen med campingpladsejer Johannes Holst.

Udnyt naturens ressourcer på en naturlig måde med en luft/vand varmepumpe fra Augustin Smede og VVS i Hovborg

Vi har stor erfaring med luft/vand varmepumper og vi har opsat varmepumper i bl.a. Kolding, Esbjerg, Vejle, Vejen, Varde, Billund og Grindsted. Ring og hør nærmere om varmepumper fra Augustin Smede og VVS.

Vil du vide mere om alle fordelene ved Vølund varmepumper? Se videoen og følg Rune Augustin i præsentationen af en varmepumpe.