Jordvarme og jordvarmeanlæg

Forklarende tegning af jordvarme og jordvarmeanlæg. Et hus med et jordvameanlæg i haven. Hos Augustin VVS i Hovborg nær Vejen, forhandler vi effektive varmepumper og jordvarmeanlæg fra Vølund.

Jordvarme er en billig, miljøvenlig og sikker måde, at varme dit hus op på!
 Du udnytter jorden i din have eller omkringliggende arealer, ved at grave varmeslanger ca. 90 cm ned i jorden.


Her opsamler slangerne den termiske varme og sender den videre til dit jordvarmeanlæg og herfra videre til radiatorer, gulvvarmesystemer og/eller til opvarmning af brugsvand.

Uanset om du er nybygger eller i gang med at renovere huset, er jordvarme en oplagt løsning.

Der skal påregnes ca. 150-200 meter slange pr. 100 mboligareal.


Billede af jordvarme installatør. Jordvarmeanlæg og jordvarme i Varde, Esbjerg, Vejle, Kolding, Vejen og Billund

Jordvarme forsyner dit hus med både varme og varmt vand. Jordvarmeanlægget virker alle 365 dage om året, vel at mærke næsten uden vedligeholdelse og inclusiv en besparelse på op imod 50% på varmeregningen.

Vi hjælper selvfølgelig med at dimensionere og finde den rigtige løsning indenfor jordvarme, i forhold til udenomsarealer og antal kvm. beboelse samt til at finde det rigtige jordvarmeanlæg.

Varme fra jorden med et jordvarmeanlæg fra Augustin Smede og VVS i Hovborg nær Varde

Kontakt os hos Augustin Smede & VVS allerede inden du bygger nyt eller bygger om, så finder vi en optimal jordvarme løsning, som kan tilfredsstille dine krav til økonomi og komfort.

Vi har installeret jordvarme og jordvarmeanlæg i bl.a. Kolding, Vejen, Esbjerg, Billund, Vejle og Varde. Vi kommer også gerne ud til dig. 

Vil du vide mere om alle fordelene ved Vølund varmepumper? Se videoen og følg Rune Augustin i præsentationen af en varmepumpe.